Oblikovanje spletne strani

Preden začnemo z izdelavo spletne strani, je potrebno oblikovati še grafično podobo spletne strani.

Videz spletne strani je dan danes zelo pomemben, saj lahko s tem pri obiskovalcu naredimo velik pozitiven ali pa tudi negativen vtis.

Pred začetkom izdelave grafične podobe se temeljito posvetujemo z naročnikom, saj spletno podobo nato izdelamo na osnovi njegovih želja. Barvne kombinacije in vse ostalo pustimo, da izbere naročnik sam.

Vedeti mora pa tudi naslednje:

  •  kdo je naša ciljna publika,
  •  kaj želimo s spletno stranjo doseči (namen spletne strani),
  •  kako oz. s čim pritegniti/prepričati obiskovalca in
  •  kako doseči, da se bo obiskovalec še kdaj vrnil na spletno stran.
Če nimate ideje, nič zato! Na osnovi vašega logotipa, letakov, brošur ... vam pripravimo grafično podobo spletne strani. In preden začnemo z nadaljnjo izdelavo, vam osnutek pošljemo v predogled. Glede na vaše pripombe naredimo želene popravke.
 

  Nekaj grafičnih dizajnov imamo tudi že izdelanih. Ogledate si jih lahko na naši strani s pripravljenimi grafičnimi predlogami. Pri vsakem dizajnu je pripisana fiksna cena in v primeru izbire katerega od že pripravljenih grafičnih dizajnov, lahko prihranite pri ceni vašega projekta. Prav tako se v primeru izbire grafičnega dizajna iz naše ponudbe, da le tega dodatno prilagoditi vašim željam in potrebam.  

 

Kaj zajema osnutek grafične podobe spletne strani, ki jo dobite v predogled?

Osnutek grafične podobe zajema naslednje:

  • glavo in nogo strani, 
  • menije in podmenije, 
  • primer fotogalerije,
  • kontaktni obrazec in
  • testno besedilo. 
Če imate grafično podobo spletne strani že pripravljeno, lahko spletno stran izdelamo glede na to osnovo.

 

Izdelava spletne strani

Ko je dizajn narejen, je na vrsti tehnična izdelava spletne strani. Potek izdelave lahko spremljate na testnem naslovu (pošljemo vam ga skupaj z uporabniškim imenom in geslom), kjer lahko dostopate do svoje spletne strani v izdelavi.

Izdelava spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja ter objavo spletne strani na domeni in vpisom spletne strani v vse večje spletne iskalnike (Google, Najdi.si, Bing).

 

Zahtevaj ponudbo
Ste tudi vi eden tistih, ki še nimate spletne strani? Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.! Z veseljem Vam bomo svetovali in poiskali najbolj optimalno ter cenovno ugodno rešitev za Vas. 
Zahtevaj ponudbo

Top