Čas je, da naredite spremembo ...

Postanite vidni na spletu tudi Vi!

Število ljudi, ki uporablja internet iz dneva v dan narašča. Zato je dan danes spletna stran najučinkovitejši način predstavitve vašega podjetja, izdelkov ali storitev. Spletna stran je vse bolj pogosto tudi prvi stik kupca s podjetjem, zato mora biti ogledalo vašega podjetja. Če ste eden izmed tistih, ki še nimate lastne spletne strani, ste prišli na pravo mesto.

Pri nas vam spletno stran prenovimo ali izdelamo že od 36,00 € naprej. Vsaka spletna stran vsebuje poleg začetnega vnosa vsebine tudi: sodoben (responsive) grafični dizajn, fotogalerijo, video vsebino, spletni obrazec, zemljevid - lokacija podjetja, iskalnik po spletni strani, CMS sistem (enostavno samostojno urejanje strani s celovitim nadzorom nad vsebino), osnovno optimizacijo in komponento za piškotke.

Rok izdelave spletne strani je načeloma 14 do 30 dni (odvisno od obsežnosti projekta), čeprav se projekti po navadi zaključijo že prej. Rok za izdelavo spletne strani začne teči, ko nam izročite končne vsebine, ki jih želite imeti na spletni strani.

 

Storitve, ki vam jih nudi SPLETNI MOJSTER med izdelavo spletne strani:

 • Načrtovanje izdelave spletne strani

  Načrtovanje izdelave spletne strani je ključnega pomena, če želimo, da naša spletna stran pospešuje prodajo in nas dela prepoznavne. Naloga načrtovanja je zagotoviti, da obiskovalci brez pretiranega truda in razmišljanja najdejo na spletnem mestu želene informacije. Slednje je zelo pomembno, saj to uporabniku zagotavlja pozitivno izkušnjo in se na spletno stran vrne, ali jo priporoči drugim.

 • Oblikovanje in izdelava spletne strani

  Preden začnemo z izdelavo spletne strani, je treba oblikovati še grafično podobo spletne strani. Videz spletne strani je dan danes zelo pomemben, saj lahko s tem pri obiskovalcu naredimo velik pozitiven ali pa tudi negativen vtis. Ko je dizajn narejen, je na vrsti tehnična izdelava spletne strani.

 • Optimizacija spletne strani

  Optimizacija spletnih strani oz. search engine optimization je postopek, s katerim spletno stran prilagodimo, da je prijaznejša iskalnikom. Posledično je spletna stran uvrščena višje med rezultati iskanja. Optimizacijo delimo na dva dela: on-site optimizacija (izvaja se na sami spletni strani) in off-site optimizacija (izvaja se izven spletne strani in izboljšuje prepoznavnost spletnega mesta).

 • Svetovanje in vzdrževanje spletnih strani

  Ko je spletna stran postavljena na splet, je potrebno spletno mesto vzdrževati. Med svetovanje in vzdrževanje spada naslednje: spremembe in popravki na spletni strani, svetovanje pri spremembah na vaši spletni strani in nadgradnja spletne strani ...

Top